Profil

Anne Godiksen

– Karriere- og Certificeret Stress Coach 

Jeg er uddannet ingeniør med supplerende uddannelser i coaching fra en international certificeret coachuddannelse (ICF) i Mindjuice. Ligeledes er jeg certificeret stresscoach fra Forebyg Stress v/ Bjarne Toftegaard, som er en af Danmarks mest erfarne stresscoaches. De første 10 år af min karriere, har jeg arbejdet som kemiker inden for bioteknologi- og medicinalbranchen. Her har jeg været faglig leder for teams og arbejdet med personlig udvikling af kandidater, motivation, projektledelse og konflikthåndtering. 

Jeg har selv været der. Min stress startede, da jeg oplevede nogle ændringer på min arbejdsplads. Ny leder, nye kollegaer og et team der for mig fungerede super godt før, var nu skiftet ud med konflikter og holdånden var skiftet ud med individuelle præstationer. Jeg følte, jeg skulle arbejde hårdere og mere for at få min leders anerkendelse, da jeg ikke var tryg sammen med min nye leder. En dag kunne mit hovede ikke mere og jeg kunne ikke andet end at tage hjem. 

Grunden til, at jeg fik stress er kompleks. Dels skyldes det, at jeg ikke kunne være mig selv 100 % i det arbejde og dels at opgaverne tog al min energi. 

Jeg fandt frem til, at jeg i virkeligheden ville noget andet arbejdsmæssigt, – noget hvor jeg bruger mig selv meget mere i forhold til mennesker, psykologi og relationer. Derfor har jeg gennemgået et karriereskifte fra kemiker til selvstændig karriere- og stress coach. En lang og sej process at nå hertil, men jeg havde hele tiden en følelse af, at have taget den rigtige beslutning, hvilket gjorde, det nemmere. 

Jeg arbejder idag som Karriere- og Stress coach, hvor jeg kombinerer min praktiske erfaring fra virksomheder med min coach- og karriererådgivning.  

Du kan læse mere om mine kompetencer i mit CV.